Advies of bestellen via telefoon?Bel direct 088 435 66 88

Onze schoonmaakemmer voor woningen

De emmer als give-away


Bij het overhandigd krijgen van de sleutel van een nieuwe woning, auto of caravan is het leuk om een bos bloemen te krijgen, maar uw geschenk wordt snel weer vergeten, een bos bloemen staat slechts een week. Bovendien heeft u er veel werk aan om altijd een verse bloemen te kunnen overhandigen. Verras daarom uw klanten met de Servicesets schoonmaakemmer!

Voortaan kunt u iets blijvends aan uw klanten geven, wat ook nog eens direct gebruikt kan worden. Deze opleveremmer van Servicesets is een handige en originele attentie, gevuld met diverse schoonmaakartikelen. Uw klant zal deze gebruiken voor het schoonmaken en schoonhouden van de nieuwe woning, auto, boot of caravan. Een onderscheidend, leuk en blijvend cadeau dat niet snel vergeten zal worden.

Schoonmaakemmer Bedrukken

Servicesets biedt standaard en premium emmers aan. Een premium schoonmaakemmer bedrukken met uw eigen logo, adresgegevens of website geeft nog meer zichtbaarheid aan uw bedrijf. Op deze website kunt u nu al uw eigen schoonmaakemmer samenstellen in onze pakket-op-maat module.
Natuurlijk kunt u ook contact opnemen om de mogelijkheden van bijvoorbeeld een schoonmaakemmer met ‘groene’ of ecologische schoonmaakproducten te bespreken.

Inspiratie nodig?

U mag nieuwe huiseigenaren feliciteren met de aankoop? Geef ze direct een opleveremmer kado! Zo kunnen de kersverse eigenaren direct praktisch aan de slag.
Schoonmaak stimuleren in vakantiehuisjes? Plaats een opleveremmer of gevulde schoonmaakemmer op een toegankelijke plek.
Ook een bloemenzaak waar dagelijks veel emmers worden gebruikt kan natuurlijk gebruik maken van een bedrukte emmer met logo. Ideaal voor transport, tijdelijke opslag en een laagdrempelige manier om uw merk bekend te maken.

Bekijk onze schoonmaakemmers