Advies of bestellen via telefoon?Bel direct 088 435 66 88

Serviceset voor Recreatie

Welkomstpakket

serviceset

Natuurlijk wil je graag dat je gasten zich welkom voelen op hun vakantieadres. In alle opzichten een goede service bieden hoort daar zeker bij. Op veel vakantieparken ontvangt de gast een gratis servicepakket, gastenset of welkomstpakket met een aantal handige artikelen om uw vakantiehuis/ chalet tijdens het verblijf schoon te houden. ServiceSets levert deze servicesets in verschillende varianten.

ServiceSets welkomstpakketten zijn voorzien van een aantal basisbenodigdheden voor het schoonhouden van het verblijf. Een dweil, vaatdoek, afvalzak, huisvuilzak en benodigdheden voor de afwas horen hier zeker bij. Ook een toiletrol, schuursponsje, lucifers en waxinelichtje horen zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard kunt u naast onze standaard pakketten er ook voor kiezen om de inhoud helemaal zelf te bepalen.

De verpakking van deze serviceset varieert van een gerecyclede papieren verpakking of tas. Een papieren verpakking is uiteraard milieuvriendelijker. Het is ook mogelijk om te kiezen voor gerecycled plastic. ook is het mogelijk om een mooi doosje aan uw gasten te schenken voor een schoon en fris verblijf. Servicesets heeft enkele standaard verpakkingen met een fris en eigentijds uiterlijk. Uiteraard is het prima mogelijk om een eigen verpakking te laten maken. Ook bij kleine oplagen is het mogelijk om uw verpakking te personaliseren middels uw eigen logo. U kunt hiervoor het artwork aanleveren uiteraard kunnen wij de vormgeving ook voor uw tot in de puntjes verzorgen.

Bekijk deze servicesets