Advies of bestellen via telefoon?Bel direct 088 435 66 88
Servicesets.com | Handelsbureau Exclusiva BV

OVER ONS

Servicesets.com levert al jaren welkomstpakketten aan de recreatiebranche. De welkomstpakketten worden door recreatieondernemers ingezet als een serviceproduct voor hun gasten. De pakketten van Servicesets zijn qua inhoud divers. Standaard worden er drie soorten pakketten gemaakt, één met schoonmaakartikelen, met koffieproducten en producten voor persoonlijke verzorging. Servicesets is echter gespecialiseerd in het leveren van maatwerk Servicesets.

Vanuit die specialisatie is het assortiment sterk verbreed. Zo worden er ook autosets gemaakt voor de automotive en bijvoorbeeld schoonmaakemmers voor woongerelateerde ondernemingen zoals makelaars. Servicesets kunnen zo gepersonaliseerd worden qua inhoud én verpakking. Bovendien is het ook mogelijk om een eenmalig pakket te laten maken voor een speciale gelegenheid zoals een beurs of opening van een winkel.

Servicesets.com is onderdeel van Exclusiva bv, leverancier van schoonmaakartikelen. Exclusiva BV is gevestigd in Amsterdam en Zwolle. De activiteiten van Servicesets zijn gecentraliseerd in Zwolle.

Exclusiva is totaalleverancier van schoonmaakproducten en is hiermee ruim veertig jaar actief op de Nederlandse markt. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam Zuidoost en het tweede distributiecentrum in Zwolle bezorgt Exclusiva de producten van de Waddeneilanden tot en met Zuid-Limburg.

Exclusiva totaalleverancier van schoonmaakproducten.

Dat Exclusiva totaalleverancier is op het gebied van schoonmaakproducten, blijkt uiteraard uit ons assortiment. Dit bestaat uit reinigingsmiddelen, veel verschillende reinigingsmaterialen, machines zoals schrobautomaten en boenmachines en ook uit ons brede aanbod in papier en disposables. Dat Exclusiva totaalleverancier is, komt ook tot uiting in de relaties van Exclusiva. Zo levert Exclusiva aan onder andere:

Technische dienst

De technische dienst van Exclusiva werkt vanuit Amsterdam Zuidoost en zorgt voor de installatie, reparatie en onderhoud van geleverde apparatuur en machines. Voor een deel gebeurt dit in de werkplaats aan de Schurenbergweg, maar veelal ook ter plaatse.

Kennismaken

In onze showroom in Zwolle kunt u kennismaken met onze adviseurs, onze Service Sets en schoonmaakproducten. Onze showroom is op werkdagen geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur. Op vrijdagmiddag sluit de showroom om 16.30 uur. Kijk voor onze contactgegevens ook even op onze contactpagina.